Direct contact

Indien u direct contact op wilt nemen of een algemene vraag heeft dan kunt u bellen met 072 - 576 32 32 of een e-mail sturen naar info@grondbalans.nl

 
terug

Vacature Projectmedewerker

11-6-2018

Projectmedewerker (32 - 40 uur)
met gevoel voor commercie voor onze vestiging in De Meern. 

Wij…Grondbalans is een handelsbedrijf in grond, baggerspecie en minerale bouwstoffen en heeft als missie ‘samen mooie projecten maken!’. Dagelijks dagen wij onszelf uit om voor iedere vrijkomende partij grond de beste en meest duurzame oplossing voor de klant te vinden. Circulariteit door optimaal en hoogwaardig hergebruik van grond zit ons in het bloed. 

Jouw profiel:Je ziet geen problemen maar uitdagingen.Je bezit overtuigingskracht.Je gaat georganiseerd te werk.Je bent leergierig.Je bent niet bang om je verantwoordelijkheid te nemen.Kan jij je in bovenstaand profiel vinden? Dan kan jij onze nieuwe collega worden! 

Jouw uitdagingen: Je werkt intensief samen met twee van onze projectcoördinatoren voor de regio’s Rotterdam en Brabant. Jij helpt en ondersteunt ze in de dagelijkse werkzaamheden. Je hebt dagelijks contact met opdrachtgevers en klanten om ze te voorzien van informatie of om zelf de noodzakelijke informatie te verkrijgen. Daarnaast ben je direct betrokken bij vele afwisselende bouw- en infraprojecten en ben je op de hoogte van de status en voortgang van alle lopende projecten in de regio. 

Jouw werkzaamheden zijn zeer afwisselend en dat is precies waarom jij deze functie zo leuk zal vinden. Je bent in de voorbereiding al betrokken bij het ontcijferen van de klantvraag en het zoeken naar geschikte oplossingen. Je maakt prijsaanbiedingen, houdt overzicht tijdens de uitvoering en rondt projecten administratief en financieel af. 

Jij…

-          hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding

-          bent woonachtig in de omgeving Utrecht

-          kunt je perfect vinden in bovenstaande functieomschrijving

-          bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken

-          bent een aanpakker die het overzicht behoudt

-          weet je weg goed en snel te vinden in de digitale wereld

Verder zijn wij…in onze vestiging De Meern met 15 mensen iedere dag bezig om het beste uit onszelf te halen. Er wordt hard en efficiënt gewerkt. De mens en vooral het werkplezier staat daarbij altijd centraal. Na hard werken is er ook geregeld tijd om hard te ontspannen.  

Stuur je sollicitatie aan: Grondbalans B.V., email k.das-knuvers@grondbalans.com

     
   

Baggerbalans

Baggerbalans is een handelsnaam van Grondbalans. De bundeling van onze krachten dragen bij aan de oplossing van uw grond- en baggerproblemen.

naar de site