Direct contact

Indien u direct contact op wilt nemen of een algemene vraag heeft dan kunt u bellen met 072 - 576 32 32 of een e-mail sturen naar info@grondbalans.nl

 
terug

Vacature: Binnendienst medewerker

20-6-2019

Binnendienst medewerker

Op onze vestiging in De Meern (24 - 36 uur)

Wat je kan verwachten:

  • Je werkt op een kantoor met tien gave collega’s.
  • Samen met de projectcoördinatoren ben je de baas in de werkgebieden Zuid en Zuidwest.
  • Je zoekt naar oplossingen om samen met de klant mooie projecten te maken.
  • Flexibele werktijden.

Jouw werkdag: Nadat je voorzien bent van je eerste bak koffie en je computer is opgestart, check je jouw mail of er nieuwe aanvragen zijn. Niet veel later belt een klant met de vraag of hij de offerte vandaag nog kan verwachten. Je zoekt de aanvraag in de mailbox en gaat hiermee aan de slag. Tussendoor belt de projectcoördinator met een spoedverzoek. De offerte moet dus even op zich wachten.Na de gezamenlijke lunch neem je de offerte door met de projectcoördinator en zorg je dat de klant zijn offerte op tijd ontvangt.Samen bespreken jullie de lopende projecten en verdelen jullie de werkzaamheden.Opeens merk je dat er alweer een dag voorbijgevlogen is. 

Als projectmedewerker ben je op de hoogte van alle lopende projecten in jouw regio en verwerk je alle informatie van de projecten. Werkzaamheden die hierbij horen zijn o.a.; offreren, factureren, projectoverzichten maken en transportdocumenten maken en verwerken. 

Wat wij verwachten:

  • een afgeronde mbo+/hbo opleiding
  • jij bent woonachtig in de omgeving Utrecht
  • jij bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken
  • jij weet de weg goed en snel te vinden in de digitale wereld
  • jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel telefonisch als via de mail 

Wie wij zijn: Grondbalans is een handelsbedrijf in grond, baggerspecie en minerale bouwstoffen, wij voeren dit af en zorgen dat deze zo hoogwaardig mogelijk weer worden toegepast. Wij gaan niet voor het resultaat op korte termijn maar geloven in integer handelen en investeren in personeel en klanten voor de lange termijn.Er wordt hard en efficiënt gewerkt. De mens en vooral het werkplezier staat daarbij altijd centraal. Na hard werken is er ook geregeld tijd om te ontspannen.Grondbalans is onafhankelijk en werkt landelijk. De kantoren zijn gevestigd in Heerhugowaard, Steenwijk en De Meern.   

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur je sollicitatie per mail naar: k.das-knuvers@grondbalans.com

     
   

Baggerbalans

Baggerbalans is een handelsnaam van Grondbalans. De bundeling van onze krachten dragen bij aan de oplossing van uw grond- en baggerproblemen.

naar de site