Direct contact

Indien u direct contact op wilt nemen of een algemene vraag heeft dan kunt u bellen met 072 - 576 32 32 of een e-mail sturen naar info@grondbalans.nl

 
terug

Vacature Uitvoerder / werkvoorbereider Grondstromen Regio Zuid-Nederland

3-2-2020

Uitvoerder / werkvoorbereider Grondstromen

Regio Zuid-Nederland

Jouw uitdaging!

Jij bent een belangrijke schakel binnen de grote en kleine infra-projecten van onze opdrachtgevers: overheden, aannemers en loonbedrijven. Vanuit Grondbalans coördineer jij de grondstromen binnen deze GWW-projecten, zowel in de voorbereidingsfase als de uitvoeringsfase. Jouw uitdaging? Grond of baggerspecie aan- en afvoeren, van de juiste kwaliteit, op het juiste moment, voor de juiste prijs!

Jouw werkweek

Je onderhoudt het contact met opdrachtgever, transporteur en overige partijen binnen het project. Samen met de regioverantwoordelijke beoordeel je de aanvraag. Is het een ‘go’, dan regel jij de voorbereiding, uitvoer, oplevering en financieel-administratieve afhandeling van het project. Vanachter je laptop coördineer je jouw project en je hebt veel telefonisch contact. Ook ben je met regelmaat op de bouwplaats te vinden voor projectcoördinatie ter plaatse. Je werkt in een team en afhankelijk van de projectomvang verdeel je het werk met collega projectcoördinatoren.

Download de volledige vacature
Uitvoerder / werkvoorbereider Grondstromen Regio Zuid-Nederland

     
   

Baggerbalans

Baggerbalans is een handelsnaam van Grondbalans. De bundeling van onze krachten dragen bij aan de oplossing van uw grond- en baggerproblemen.

naar de site